Actie Flexa Pure

Pure by Flexa Colour Lab®

Naast 15% korting op Flexa Pure verf nu ook bij elke €50 Flexa Pure = €10 de Bijenkorf Cadeaucard Wonen 

Hoe werkt het?

  1. Koop €50,- Flexa Pure (of een veelvoud hiervan) in een Pure winkel in de buurt.
  2. Maak een foto of een scan van uw kassabon. Klik hieronder op Kassabon uploaden, vul uw gegevens in en voeg de kassabon toe d.m.v. een upload.
    Zorg ervoor dat op de bon de aankopen en datum goed zichtbaar zijn.
  3. U krijgt binnen 15 werkdagen de Bijenkorf Cadeaucard Wonen van €10,- (maximaal 2 cadeaucards per huishouden) via een e-voucher naar uw mailadres gestuurd. Deze e-voucher is te besteden bij alle de Bijenkorf filialen en de Bijenkorf webshop bij afdeling Wonen.

Pure by Flexa Colour Lab® is een speciaal door onze kleurspecialisten ontworpen verflijn van de hoogste kwaliteit, met een bijzonder palet van prachtige tijdloze kleuren. De hoogwaardige Pure lakken en muurverven zijn gemaakt met de nieuwste verftechnologieën voor een perfect eindresultaat.

De Flexa Pure collectie en zijn exclusieve handgeschilderde A4 formaat stalen zijn verkrijgbaar in verf- & behang speciaalzaken (niet op de website of in de bouwmarkt te koop). Tegen een kleine vergoeding krijg je de handgeschilderde stalen mee om snel tot de beste kleurkeuze te komen. Bij aankoop van Flexa Pure producten worden de kosten van de stalen verrekend met het aankoopbedrag. Het resultaat is steeds verrassend mooi & stijlvol! Of kom de collectie uitgebreid bewonderen in een Pure winkel in je buurt.

Meer informatie en een overzicht van de Pure kleuren vindt u op de website van Flexa.