Behangen

Verfhandel en Schildersbedrijf H.J. Natte verzorgt behangwerk voor alle typen panden. Van woningen tot scholen, tot winkels en bedrijfspanden. We hebben jarenlange ervaring met verschillende soorten behang en verschillende soorten muren. Daarom kunt u met al uw behangwerk in Gouda en omgeving bij ons terecht.

VAKKUNDIG MAATWERK

Voordat we gaan behangen zullen we eerst bij u komen kijken wat er nodig is om vakwerk bij u te kunnen leveren. Dit houdt in dat we de maten opnemen en zullen kijken of het nodig is om de ondergrond voor te bewerken. Dit is soms het geval als er behangen moet worden op een ondergrond die niet helemaal vlak is, of om andere reden onderhoud nodig heeft. Door de ondergrond klaar te maken voor het behangwerk zal het resultaat mooier zijn en zult u bovendien langer kunnen genieten van het resultaat.

IMG_8716
IMG_8750

KWALITEIT ALS BASIS VOOR BEHANGWERK

Resultaat staat ook tijdens het behangen voorop. We gaan voorzichtig te werk en gebruiken professioneel materiaal, zodat alles patroonpas is en er geen oneffenheden in het behang zitten. Door onze jarenlange ervaring weten we bovendien welke behangsoorten het mooieste resultaat bieden.We hebben een uitgebreide collectie en voorzien u graag van advies en inspiratie. We kunnen u onder andere van dienst zijn met:

  • Fotobehang
  • Steenbehang
  • Vliesbehang
  • Papierbehang
  • Glasvezelbehang

Glasvezel behang is al sinds langere tijd populair in de Nederlandse woningen. Dit komt omdat glasvezelbehang de muur beschermt tegen scheuren en overschilderbaar is met latex muurverf. Hierdoor kunt u er alle kanten mee op. Het verven van glasvezelbehang kunnen wij ook voor onze rekening nemen.

NEEM VRIJBLIJVEND CONTACT

Welke vragen heeft u over onze diensten? Neem vrjiblijvend contact op. Wij helpen u graag met uw behangwerk in Gouda en omstreken.