Stucen

Is uw interieur toe aan stucwerk? Verfhandel en Schildersbedrijf H.J. Natte helpt u graag met het stucen van uw woonkamer, gang of andere ruimte van uw woning. Ook voor het stucen van kantoorpanden en winkels kunt u bij ons terecht. Zo kunnen we uw wanden en plafonds schilder- of spuit klaar maken en structuur aanbrengen in het stucwerk. Verfhandel en Schildersbedrijf H.J. Natte verzorgt haar stucwerk in Gouda en omgeving.

ONZE WERKWIJZE BIJ STUCWERK

Wanneer we in uw woning of bedrijfsruimte aan de slag gaan met het stucwerk, dan hanteren we een werkwijze die min of meer vast staat. Op die manier kunnen we altijd de kwaliteit leveren die u zoekt. Zo gaan we allereerst aan de slag met voorlijm of voorstrijkmiddel. Dit biedt de perfecte bais voor het uiteindelijke stucwerk. Op kwetsbare kwetsbare delen in de wand of plafond gaan we om scheuren te voorkomen aan de slag met bewapeningsgaas.

De basis voor stucwerk is op deze manier gelegd. Nu hangt het van uw wensen af hoe we verder gaan. Zo kunt u onder andere kiezen uit:

  • Strak stucwerk
  • Sierplijster zoals Spachtelputz of Granol
  • Spackspuiten
  • Behangklaar stuckwerk
  • Betonlook

Vrijbijvend een offerte aanvragen

Wanneer u geÏnteresseerd bent in onze diensten kunt u vrijblijvend een offerte aanvragen. Wij helpen u graag verder en kijken met u mee naar de mogelijkheden voor uw woning, kantoor of winkel. Omdat we ook gespecialiseerd zijn in behangen en schilderen, kunnen we uw op meerdere vlakken van dienst zijn. Verfhandel en Schildersbedrijf H.J. Natte verzorgt haar stucwerk in Gouda en omgeving.