Schildersbedrijf

Met het vochtige en wisselvallige klimaat in Nederland is het van belang dat het schilderwerk aan de buitenzijde van uw woning regelmatig wordt bijgehouden. Uw woning is immers uw kostbare bezit en zal door regelmatig schilderen in waarde zal stijgen. Het niet tijdig onderhouden van uw woning kan resulteren in vervelende problemen zoals een loslatende verflaag en rottend hout. Wilt u dat uw huis duurzaam en professioneel wordt geschilderd? Hebt u verf nodig die zowel een beschermende als decoratieve functie heeft? Het schilderen van zowel de binnenkant als buitenkant van uw woning kunt u aan Henk Natte overlaten.

BINNEN SCHILDERWERK

Een nieuwe verflaag doet wonderen in het interieur. Het schilderen van uw muren, kozijnen en plafonds zorgen voor een persoonlijke en mooie uitstraling in uw woning. Naast een decoratieve functie biedt het schilderen van uw muren ook bescherming tegen vocht, schimmel en slijtage. Dit resulteert in:

  • Mooie strakke muren
  • Lange levensduur van het hout, beton of ander materiaal

Wilt u graag een nieuwe kleur in uw woning? Is deze toe aan een opfrisbeurt? Met gebruik van onze eigen juiste middelen kunnen we uw woning aanpassen aan uw wensen en laatste trends. Graag brengen we de sfeer terug in huis.

Buitenschilder Gouda
Henk Natte schildert

LIEFDE VOOR HET VAK

Schilderwerk is een vak waar veel ambacht bij komt kijken. Precisie, vakkennis, ervaring, technieken en liefde voor het vak zijn begrippen die bij Natte centraal staan. Wij beheersen schilderwerk in de breedste zin van het woord. Traditie en innovatie wordt door ons gekoppeld waardoor wij een eindresultaat leveren dat optimaal aansluit op de wensen van de opdrachtgever. Onderhoud is meer dan alleen een verflaag aanbrengen. Onderhoud is meedenken met de klant en de beste methode zoeken om de verf in optimale conditie te houden.

ONDERHOUDSCONTRACT

Nooit meer omkijken hebben naar de staat van het schilderwerk? Met een onderhoudscontract van Natte bent u er zeker van dat uw huis er de komende jaren perfect geschilderd bijstaat. Wij kunnen uw woning tot in de puntjes onderhouden voor een gering bedrag per jaar.