Verfwinkel Gouda

Verhandel Natte is een totaalleverancier van kwaliteitsverf, autolakken en parketlakken. Daarnaast bieden we desgewenst de mogelijkheid van totale projectuitvoering van uw schilderwerk. In onze verfhandel op de Kleiwegstraat 22  in Gouda hebben wij een compleet ingerichte verkoopruimte waar al onze producten kunnen worden afgehaald. Daar bieden we tevens deskundig advies. Welke verf is het meest geschikt voor uw klus? Wilt u binnen of buiten verf? Welke kleur past het beste bij uw situatie? En wat zijn de voor- en nadelen? Zowel de professionele partner als de doe-het-selver kan bij ons terecht.

KIES UW EIGEN KLEUR

Mocht u niet weten welke kleur u precies nodig heeft maar heeft u wel een sample van de kleur, bijvoorbeeld een plankje uit een kast of de benzine dop van een auto, zouden wij die graag hier hebben. Met dit sample kunnen wij door middel van onze computer of door middel van kleurstalen de juiste kleur voor u vinden. Onze kleurenwaaiers van alle bekende merken helpen u bij het maken van de beste keuze. Kleuren in hoogglans, zijdeglans of halfglans verfhandel Natte heeft alles in huis voor het mooiste eindresultaat.

Natte3
Natte6

KLEUREN MAKEN

Bij ons zit u niet vast aan een kleur en zijn de mogelijkheden eindeloos. In onze kleurenmakerij kunnen vele kleuren gemengd worden door de speciale mengmachine. Deze voldoen aan alle voorschriften, beschikken over de nieuwste kleurencollecties en technologie. Zowel kleine als grote hoeveelheden verf kunnen hierdoor gemengd worden. Na elkele minuten mengen krijgt u bij verfhandel Natte een bus hoogwaardige kwaliteit verf en lak nauwkeurig op de gewenste kleur. Ultieme dekking, vele kleuren en duurzame bescherming.

Verrijk uw dagelijkse leefomgeving met de onbeperkte mogelijkheden van kleur en kom langs bij verhandel Natte.

Merken verf

Verhandel Natte biedt in de winkel een breed aanbod aan verschillende merken verf. Ieder merk heeft zijn eigen kwaliteiten en daarmee is advies belangrijk als u start met verven. Waar het ene merk een sterk aanbod heeft in buitenverf, heeft het andere merk juist weer expertise in het maken van de beste binnenverf en lak. Een greep uit de merken verf van Verfhandel natte is bijvoorbeeld:

  • Sigma verf
  • Sikkens verf
  • Motip